۰۲۱-۷۷۸۰۲۱۹۵ ، ۰۲۱-۷۷۴۹۳۸۸۷ ، ۰۲۱-۷۷۲۷۸۱۵۹

۰۹۱۲۲۰۶۹۸۷۹

نارمک، میدان هفت حوض، خیابان شهید خاموشی، پلاک ۸۹، طبقه دوم

اطلاعات تماس

نمونه ها

دوره‌های آموزشی

عناوین دوره‌ها:

آموزش آشپزی درجه 1 و 2:

شیرینی‌پزی درجه 1 و 2، آشپز سنتی، آشپز غذاهای فوری، آشپز مخصوص روز، آشپزی با مایكروویو، دسر ساز بین‌الملل، دسرساز سنتی، سالاد ساز و اردور ساز، شیرینی‌پز شیرینی‌های خشك، شیرینی‌پز شیرینی‌های خشك بدون فر (اجاق‌گاز)، طباخ آبزیان، كباب‌زن و تخته‌كار، كیك ساز و ترساز، متصدی كافی‌شاپ، نان‌های حجیم و نیمه‌ حجیم و سفره‌ آرایی.

 

کلاس های تک جلسه ای شامل:

آموزش فست فودها، اردورها، فینگر فودها، 30 نوع ادویه ی ترکیبی، انواع مارمالاد، بستنی های ملل مختلف و کباب های متنوع روز دنیا با تاریخ و ساعت های از پیش تعیین شده.

کلاس‌های فوق با ارائه مدرک رسمی با کد بین‌المللی از سازمان فنی‌ و حرفه‌ای كل کشور (پس از اخذ آزمون) برگزار می‌گردد. همچنین كلاس‌های تک ‌جلسه‌ای با هماهنگی قبلی دایر می‌گردد.

چند دستور پخت

خورش فسنجان

خورش فسنجان هم از آن دسته خورش هایی است که هنگام آشپزی می توان کمی دستور پخت آن را نسبت به ذائقه تغییر داد. در این مطلب از هویج در دستور پخت فسنجان استفاده کرده ایم امیدواریم لذت ببرید.

مواد لازم:

  • گردو (چرخكرده) 250 گرم
  • پیاز (كوچك) 1 عدد
  • هویج (رنده شده) 2 عدد
  • زعفران (ساییده) نصف قاشق چایخوری
  • رب انار 1 قاشق مرباخوری
  • گوشت (چرخكرده) نیم كیلو
  • آبلیمو 1 چهارم پیمانه
  • شكر 3 قاشق سوپخوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

1-ابتدا پیاز را به صورت ریز رنده میزنیم و داخل ظرف روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن كاملا تبخیر شود سپس كمی روغن اضافه میكنیم و آن را خوب سرخ میكنیم حالا گردو را به آن اضافه كرده و تفت میدهیم و پس از مدتی هویج های ریز و رنده شده را به آن اضافه كرده و باز هم تفت میدهیم.

2- 4پیمانه آب به خورش اضافه میكنیم و پس از حوش آمدن شعله را ملایم میكنیم تا غذا بپزد.رب انار را با مقداری روغن تفت میدهیم و زعفران و ادویه را به آن اضافه میكنیم و اجازه میدهیم خورش كمی جا بیفتد.

3-آبلیمو و شكر را كاملا با هم حل میكنیم و آن را به خورش اضافه میكنیم.گوشت چرخكرده را خوب ورز میدهیم و به آن كمی نمك و فلفل میزنیم و آن را به صورت توپ های كوچك در آورده و در روغن بسیار داغ سرخ میكنیم و در 15دقیقه پایانی پخت به غذا اضافه میكنیم.

نكات:

1-میزان ترشی یا شیرینی این خورش بستگی به ذائقه شما دارد.

2-میتوانید به جای رب انار از رب گوجه فرنگی یا رب آلوچه هم استفاده كنید.

3-اگر دوست دارید به خورش مرغ اضافه كنید و گوشت را حذف كنید.

4-تا حد ممكن از روغن برای سرخ كردن كم استفاده كنید چون این خورش به ذاته چرب است!

 

پای شپرد

پای شپرد یک غذای کامل و بسیار سالم است. همه چیز را می توانید در این وعده غذایی پیدا کنید از کربوهیدرات تا پروتئین و چربی سالم همگی کنار هم گرد آمدند تا وعده ای فوق العاده را بسازند. سبزیجات به کار رفته در این غذا، فیبر بالایی به آن اضافه می کنند. این فیبر در کنار پروتئین و چربی کمک می کند تا مدت طولانی تری انرژی داشته باشید و گرسنه نشوید. شاید کمتر پیش بیاید که وعده غذایی تمام عیاری مانند این دستور پخت پیدا کنید. مطمئن هستم اگر یک بار امتحانش کنید دیگر تبدیل به یکی از غذاهای هفتگی تان خواهد شد.

مواد لازم:

یک قاشق غذا خوری روغن زیتون

290 گرم گوشت چرخ کرده 90 درصد خالص

یک فنجان پیاز خرد کرده

یک دوم فنجان شلغم خرد کرده

یک دوم فنجان هویج خرد کرده ( حدود یک هویج متوسط )

دو قاشق چای خوری رزماری تازه و خرد شده

چهار عدد حبه سیر، خرد شده

دو فنجان آب گوشت بدون نمک

2 قاشق غذا خوری آرد همه منظوره

یک فنجان نخود فرنگی فریز شده

یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

سه هشتم قاشق چای خوری نمک

سه فنجان پوره سیب زمینی

یک سوم فنجان شیر کم چرب 2 درصد

 

خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج از آن خورش های سنتی و معروف ایرانی است که هوادارانش در خانه معمولا کم نیستند. این خورش طعم بسیار لذیذی دارد و چه در میهمانی های رسمی و چه مجالس دورهمی جزو بهترین گزینه های طبخ است.

مواد لازم:

نمک به میزان لازم

گوشت (به صورت خورشتی (از مرغ هم میتوان استفاده کرد)) نیم کیلو

آلو (خورشتی یا جنگلی) 300 گرم

تره 400 گرم

فلفل سیاه به میزان لازم

روغن به مقدار لازم

پیاز (درشت)  1 عدد

اسفناج (پاک شده) 750 گرم

 

طرز تهیه:

در ظرفی مناسب پیاز ها را نگینی کرده و با روغن نیمه سرخ کنید و گوشت های تکه شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد.دو پیمانه آب به مواد اضافه کنید و با ملایم کردن حرارت پس از جوش آمدن کمی برای پخت به گوشت زمان بدهید

تره و اسفناج را شسته و خرد کنید و سپس درون تابه ای روی حرارت بگذارید تا کمی ابش تبخیر شود.سپس مقداری روغن به آن افزوده و تفت دهید.پس از تفت دادن ،آلو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب سرخ کنید و آن را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش خوب جا افتاده و بپزد. نیم ساعت مانده به آماده شدن خورش میتوانید از لیمو عمانی ، گرد غوره و یا آبلیمو به عنوان چاشنی استفاده کنید.

 

نکات:

1)برخی از افراد با توجه به ذائقه خانوادگی اضافه کردن شکر و شیرین شدن خورش را به ترش بودن ترجیح میدهند و برخی از مقدار بیشتری چاشنی ترش کننده استفاده میکنند.

2)استفاده از زعفران در خورش به خوشمزه تر شدن آن کمک زیادی میکند.

3)در صورت تمایل به جای گوشت از مرغ استفاده کنید.

4)اگر آلو اسفناج ترش را ترجیح میدهید از آلوچه جنگلی استفاده کنید.

5)اضافه کردن 4تا 5قاشق آبلیمو به همراه مقدار کمی شکر به خورش آن را بسیار خوشمزه تر میکند.همچنین به جای ابلیمو میتوانید از 2تا3عدد لیمو عمانی هم در خورش استفاده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت

  1. گوشت گوسفند بدون چربی 500 گرم
  2. کدو تنبل رنده شده 150 گرم
  3. هویج     2 عدد
  4. عصاره سبزیجات ½1 پیمانه
  5. برنج 1 پیمانه (200 گرم)
  6. کشمش ¼ پیمانه
  7. دارچین آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
  8. سیر 2 حبه
  9. پیاز 1 عدد
  10. رنده پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوری
  11. هل آسیاب شده 2 قاشق مرباخوری
  12. روغن مایع گیاهی 4 قاشق غذاخوری
  13. زیره آسیاب شده 2 قاشق مرباخوری
  14. عسل 1 قاشق مرباخوری
  15. لیموترش  1 عدد
  16. پرک بادام بو داده مقداری
  17. پرک فلفل قرمز  مقداری
  18. زعفران مقداری
  19. ماست غلیظ برای سرو غذا
  20. برگ نعناع برای سرو غذا

 

تماس با ما

تماس سریع
0%
0%

0% تخفیف ویژه

 

مسئولیت محتوای درج شده در این صفحه بر عهده آگهی دهنده است و سامانه 24D هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد.